BMS Akupunktur

BMS akupunktur er en unik akupunkturmetode der er effektiv til at behandle både akut og kronisk smerte. Efter en grundig undersøgelse af klienten, placeres akupunkturnåle i forskellige regioner af kroppen som kortlægges i regioner, hvor der differentieres imellem led, muskler og nerver, for at finde årsagen til smerten.

BMS er forkortelse for Body Map System og er det system der bruges til at indele kroppen i regioner, som et kort. Ud fra dette kort er der bestemte system, hvor nålene skal sidde alt efter hvad man prøver at afhjælpe. 

Det er vigtigt at patienten holder sig i bevægelse under behandling, da dette samme med nålene er med til at reducere smerter og spændinger.

En almindelig BMS behandling består for det meste af nåle i underarme/hænder, underben, fødder og til tider skalp og kan afhjælpe smerter i:

  • Nakke, rygsøjlen og halebenet (både traumer og piskesmæld)
  • Overekstremitet (smerte i skulder, albue eller hænder)
  • Underekstremitet (smerte i hofte, knæ eller fødder)
  • Hovedpiner (så som migræne, spændingshovedpine med flere)

Akupunktur nålene er så tynde, at man næsten ikke mærker dem, så har du skræk for nåle har du intet er frygte. Derudover bliver nålene kun sat i det allerøverste lag af huden, hvor nervetrådene sidder. Du vil mærke et lille stik men kun et kort sekund.

Behandlingen kan desude afhjælpe stress og andre psykiske påvirkning af kroppen så som angst, depression, søvnløshed.