Clairvoyante referencer

Reference for husrensning:

Et par linjer som lovet? Inden jeres besøg har vi igennem de mange år vi har boet her, oplevet alt fra knirken og knagen til lys der tænder af sig selv, døre det åbner og lukker og forskellige lyde af nogen i huset. Flere familiemedlemmer havde igennem årene fået en fornemmelse af at en ekstra herre var tilstede. Vi tog derfor kontakt til jer, for at få klarhed om situationen. Under besøget forsvandt den mulige skepsis der kunne være, da i selv opsøgte alt informationen i huset og ikke os, hvilket alt sammen passede med vores oplevelser. Det gav klarhed og forståelse og en lettelse da i tilbød at rense huset. Efter renselsen oplevede vi de første dage en følelse af sorg og var fysisk utilpas og med sygdoms symptomer, nogle mere end andre. Men som tiden gik blev det ændret til en ro og stilhed, en helt ny behagelig stemning og atmosfære i huset. I skal mange tak for jeres hjælp og vi vil klart anbefale jer til andre.
Mvh Bessie Nielsen

Reference for afdødekontakt:

Har haft fornøjelsen at få en afdød kontakt hos Malene. Hun ramte plet, så det gav gåsehud. Hvor er hun god.
Fantastisk som Malene rammer plet. Fik nogle beskeder fra min far, som gav så god mening og som fik mig til at acceptere hans død.
Tina

Jeg har mistet min mor alt for tidligt til kræft. Jeg savner hende hverdag. Malene har hjulpet mig med kontakt til min mor og fortalte at min mor gerne ville have været her men at hun nu var fri. Malene har hjulpet mig til tætter på selv at kunne “slippe hende fri”. Jeg takke meget for kontakten og det det har givet mig med på min vej.
Maria

Jeg fik en afdødekontakt med min mormor. Inden vi startede var jeg klar over at min morfar også ville komme igennem, da han altid følges med min mormor. Malene fik fat i dem begge, og jeg syntes at hun gav et rigtig fint signalement af dem begge to. Endv. modtog jeg et budskab fra min mormor, samme budskab jeg har modtaget tidligere i en læsning. Jeg anbefaler varmt Malene. Hun er nærværende, tillidsvækkende, respektfuld og troværdig i hendes måde at arbejde med afdødekontakt på.
Pia

Tusinde tak for din afdødekontakt fra min mor til mig: trods omstændigheder, hvor du ikke fik min respons under seancen, ramte du lige spot on. Jeg mærker fuldstændig præcist i din besked hvordan min mor havde det til sidst, og da hun gik over på den anden side, ligesom du videregav mig den bekræftelse og tilgivelse, som jeg har haft brug for fra hende, lige siden hendes død i sommers (idet jeg har haft det svært med, at jeg ikke var hos hende til sidst. Netop fordi hendes forløb gik så stærkt og hun ikke ønskede at forlade os). – en megt positiv og helt klar fantastisk oplevelse. Jeg kan absolut kun anbefale andre, at gøre brug af dine fantastiske og troværdige evner. Vibeke

Referencer for Clairvoyant Rådgivning:

Der var ikke gået mange minutter før Malene spurgte, må jeg åbne for dig? Ja selvfølgelig, det ville jo bare være spændende at høre hvad en fremmed fornemmede ved mig. Malene beskrev min krops følelser helt fantastisk flot i løbet af få minutter havde hun aflæst mig. Derefter uddybede hun de forskellige ting i forhold til hvad jeg kan gøre for at få det bedre. Utrolig flot at du kan ramme “spot on”
Gitte

Hej Malene Jeg har haft dig hos mig til en afdødekontakt, og selvom jeg stadig er lidt skeptisk overfor, om jeg tror på det, må jeg sige, at du virkelig ramte plet med de ting, du sagde om mine forældre. Det var SÅ spændende og fascinerende! Det var lidt hårdt, at høre alle mine personlige problematikker, som du linede op, men jeg må igen sige, at du i høj grad ramte plet, og du formidlede det også på en dejlig forklarende og ufordømmende måde, så jeg kunne modtage det og arbejde videre med det. Jeg kan på det varmeste anbefale dig!
Kh Annie

Tak for en skøn seance hos dig. I trygge hænder kunne du stille ind på mig. Du ramte plet med flere ting, som du ikke kunne vide på forhånd. Jeg fik ting at arbejde med og tænke over. Jeg kommer igen. Der er tryghed og tillid.
Gitte.

Jeg vil bare sige tusind tak for en rigtig god oplevelse hos dig i dag. Jeg var både spændt og nervøs på at skulle hen til dig idag, men lige fra jeg trådte ind i lokalet hos dig, havde jeg bare en rigtig god fornemmelse. Du ramte plet med alt hvad du sagde og fik sat ord på så mange ting som jeg ikke selv har kunnet sætte ord på. Jeg havde noget konkret at gå hjem og tænke over og arbejde med. Tak for det. 
Mvh Stine

Hej Malene Jeg vil bare sige tak for endnu en god oplevelse hos dig i går. Jeg er stadig overvældet over de ting du kan mærke og så fortælle videre til mig. Du ramte plet igen. Dejligt at tage fra dig med den fornemmelse af glæde og masser ny energi.
Mvh Stine