Vigtig info

Covid-19 tiltag:

De nye genåbningsregler kræver fremvisning af coronapas.
Det vil sige, at der skal kunne fremvises en max 72 timers gammel negativ test, eller fremvisning af dokumentation for, at du har været smittet med Covid-19 inden for de seneste 12 uger. Eller at du er vaccineret.

Bemærk at du er fritaget for fremvisning af coronapas, hvis du er:
1: Barn under 15 år
2: En person der af medicinelle årsager ikke bør få foretaget en covid-19 test.
3: En person, som der af som følge har en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, som gør du ikke bør få foretaget en covid-19 test.

Der vil stå håndsprit fremme og der vil være ekstra tid mellem behandlinger. Husk håndklæde, lagen og et tæppe, du kan få over dig.

Medbring også gerne selv en flaske med vand til efter behandlingen. Har du nogen former spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte mig.

Du kan altid ringe eller sms, så finder vi en tid til dig 

Ved bestilling af første konsultation, bedes du ringe eller sms, for at vi kan finde den behandling, du har brug for.

På forhånd tak.

Leje af håndklæde og lagen = 30 kr.

Afbudsregler:

Afbud skal ske senest 24 timer før den aftalte behandling, ellers må 50% af behandlingsprisen betales. Ved udeblivelse skal det fulde beløb for den aftalte behandling betales, inden en ny tid kan bestilles.

Hvorfor?

Fordi det er svært – ofte umuligt – at booke nye klienter med kort eller ingen varsel, og fordi jeg, når jeg aftaler tid med dig, siger nej til andre klienter, der ellers ville være kommet istedet.

Jeg håber på din forståelse.