Massage referencer

Britta
Tak for behandlingen i går.
I dag har jeg det meget bedre…. og kan næsten glemme, at jeg har haft et “styrt”. Jeg kan dog godt mærke min ryg/lænd…. men det har bare været næsten uden smerter i dag – tak for det. Men noget underligt er altså også sket!!!! Svært at forklare… for jeg har jo slet ikke fortalt dig om mine andre skavanker… Jeg har gennem et stykke tid/måned haft en trykken for brystet, som generede mig.. og bekymrede mig lidt.
Efter du har lagt din hånd på min brystkasse – det du gjorde du sidst i behandlingen i går… er den trykken helt væk og jeg har meget mere luft i lungerne. Og jeg som ikke tror på “healing”… og den slags.. jeg er bare så glad – og forundret…. Jeg er sikker på, at vi ses igen.
Mvh Britta – campisten på Guldager Camping.

Gitte Olenius
Jeg har igennem længere tid døjet med smerter i venstre hofte/ lyske, som bevirkede at jeg faktisk haltede! Malene fandt ud af efter få minutter, at mit korsben var skævt, og efter den første behandling med kranio – sakral terapi og massage kunne jeg mærke en klar bedring! Jeg kunne ex. løfte mit ben meget højere op og jeg gik næsten uden smerter! Nu har jeg fået en behandling mere og jeg har nu nærmest ingen gener fra hofte og lyske længere! Malene er dygtig og kompetent og ved virkelig noget om, hvad hun går ind og påvirker i kroppen ved massagen/ terapien. Stor tak fra mig – og så glæder jeg mig allerede til næste behandling:) Mange hilsener/ Gitte Olenius

Henriette O
Malene er glad og smilende. Desuden har hun mange kompetencer indenfor bl.a. Massage, kranie-sakral og akupunktur. Hun er ofte på kurser, hvor nye ting læres. Jeg har gået ved Malene de sidste 5 år, hvor hun har hjulpet mig med afspænding af spændingshovedpine, samt bækkenproblematikker. De største anbefalinger herfra 

Dreng på 10 år har problemer med vokseværk.
Min søn på 10 år døjede meget med vokseværk. Jeg kontaktede Malene Zimmer. Hun hjalp min søn rigtig meget med hans vokseværk. Det massage som han har fået hos Malene, har virket rigtig godt, da han nu kan falde i søvn om aftenen og få en god nattesøvn. Han kan nu slappe af i benene og maven. Han har fået det rigtig godt og fået en god behandling hos Malene.
Jeg har nu en søn, der er glad og frisk og har mere overskud.
Mette – mor til Jonas

Eliana Segefjord.
Jeg er blind og køretolsbruger og sidder derfor det meste af tiden.Når jeg ikke sidder må jeg føle mig frem med hænder og fødder og begge dele resulterer i spændte muskler i øvre ryg, skuldre og nakke. Det har givet spændingshovedpine og voldsomme smerter i kroppen og var til sidst så slemt at jeg dårligt kunne sove eller bevæge mig. Jeg har forgæves gået til fysioterapeut med alt hvad det indebærer fra massage til øvelser, men til sidst besluttede jeg at give det en chance ved Malene Zimmer. Det skulle vise sig at være en rigtig god beslutning, da Malene allerede ved første besøg med strøg og tryk begyndte at løsne op for mine spændinger.
Jeg har nu været til tre behandlinger og er i forsat bedring – og så er det tilmed en behagelig behandling som jeg altid ser meget frem til. Tilmed er Malene meget hyggelig at snakke med under behandlingen.