Startpakke


Den ultimative investering i dig selv: Massage, Kranio Sakral terapi, BMS Akupunktur,Sekhem Healing og Access The Bars – Pris 3000 kr –

Sammensætningen af disse behandlinger gør, at du får den ultimative forkælelse af krop og sind. Jeg har rigtig gode erfaringer med disse behandlinger individuelt, men at sætte dem sammen vil give dig noget, du har aldrig har oplevet før.

Så start med at gøre noget godt for dig selv. Smid hæmninger og skepsis overbord og få balance i din krop og dit sind.

Massage:

Den massage jeg tilbyder, er målrettet efter at fjerne spændinger og myoser ved hjælp af tryk i musklerne og dermed forbedre dine skader/ømheder. Trykkene kombineres med en behagelig massage, så du fornemmer, at jeg er kommet i dybden, men samtidig også har fået en behagelig oplevelse.

Det kan hjælpe blandt andet på: Hovedpine, ømme muskler, iskiasproblemer, lændeproblemer og tennisalbue plus meget mere.

Kranio Sakral Terapi:


Har til formål at løsne spændinger og rette skævheder, der belaster dit skelet og centralnervesystem. Behandlingen foregår ved en række forskellige teknikker der løsner membraner, bindevæv og muskler på kraniet og rygsøjlen, så kroppen kan bevæge sig frit, slippe smerter og spændinger.

Kranio Sakral Terapi kan behandle hele kroppen og kan benyttes af alle aldre.

BMS Akupunktur:

BMS er en unik akupunkturmetode der er effektiv til, at behandle akutte og kroniske smerter. Der behandles fra underarm, underben, ører og hovedbund. Der differentieres imellem led, muskler og nerver, for at finde årsagen til smerten.

Afhjælper stress og andre psykiske lidelser. Nålene er så tynde, at du næsten ikke mærker dem.

Sekhem Healing:

I harmoni balancerer Living Light Energy alle anlæg i menneskekroppen. Det kan være det fysiske, emotionelle, mentale og det spirituelle aspekt. Det støtter herved den naturlige healingsproces i vores egen krop. Det er blevet brugt i århundrede at healerens energi passerer gennem healerens hænder, og ind i din krop og dermed også ind i dit energifelt.

Dyb fornemmelse af afslapning i krop og sind. Kan fremme dit helbred.

Access The Bars:

32 punkter bliver berørt på kraniet, som er baner af energi. Disse baner kaldes for bars. Det er en meget blid behandlingsform, som alle kan modtage. Selv børn har gavn af denne behandling.

Giver dig følelsen af glæde og lettelse. Kan bruges i forbindelse med søvnbesvær, tankemylder, stress, depression og diagnoser bl.a. ADHD

Bonus: 30 minutters energiterapi