Massage

Den massage, som jeg kan tilbyde, er målrettet efter at fjerne spændinger og myoser ved hjælp af tryk i musklerne og dermed forbedre klientens skader/ømheder. Trykkene kombineres med en behagelig massage, så klienten fornemmer, at jeg er kommet i dybden, men samtidig har haft en behagelig oplevelse.

Massage kan derfor bruges, hvis du har hovedpine eller spændingshovedpine, ømme muskler, iskiasproblemer, lændeproblemer og tennisalbue m.m. Men massage kan også bruges forbyggende, så disse gener kan undgås.

Massage har nyttevirkninger på muskelsystemet, kredsløb og vores knoglesystem.

Som klient vil man ofte have nogle spørgsmål angående massagen. Du er meget velkommen til at ringe eller sende en sms ved spørgsmål. Ingen spørgsmål er overflødige.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal jeg have med, når jeg skal have en behandling?
Svar: Du skal medbringe håndklæde og et lagen.
Skal jeg gå i bad efter massagen?
Svar: Det er ikke nødvendigt. Jeg bruger en neutral massageolie uden parfume, farve og konserveringsmidler. Dog er det vigtigt at du er renvasket, da hygiejnen er vigtig for både klienten og behandleren.

Hvorfor kan massagen hjælpe på mine spændinger?
Svar: Ved massage øges blodgennemstrømningen og kroppens affaldsstoffer som ophobes i vores muskler kan frigives. Derved har musklerne nu bedre mulighed for, at få tilført ilt og næringsstoffer.

Hvorfor skal jeg drikke vand efter en behandling?
Svar: Det er vigtigt, at drikke vand efter hver behandling, da det er med til at udskille de affaldsstoffer der bliver frigivet under massagen. Drikkes der ikke nok med vand, kan der opstå hovedpine.

Afbudsregler med mere

Leje af håndklæde og lagen = 30 kr.

Afbud skal ske senest 24 timer før den aftalte behandling, ellers må 50% af behandlingsprisen betales. Ved udeblivelse skal det fulde beløb for den aftalte behandling betales, inden en ny tid kan bestilles.

Hvorfor?
Fordi det er svært – ofte umuligt – at booke nye klienter med kort eller ingen varsel, og fordi jeg, når jeg aftaler tid med dig, siger nej til andre klienter, der ellers ville være kommet istedet.

Jeg håber på din forståelse.