Sekhem Healing

Living Light Energy (Sekhem) blev lært i oldtidens Ægypten. Denne visdomslære lærte man i templerne. Denne type healing, har et utroligt åndeligt fundament, som ligger meget højt.Kilden til alle energier udspringer fra Living Light Energy.
Energien fra Sekhem – Living Light Energy bliver hentet fra Stjernen Sirius. Energien har en høj frekvens af vibrationer, og det giver energien fra Sirius en karakteristisk struktur.

Det virker på følgende måde:

I harmoni balancerer Living Light Energy alle anlæg i menneskekroppen. Det kan være det fysiske, emotionelle, mentale og det spirituelle aspekt. Det støtter herved den naturlige healingsproces i vores egen krop.
Det er blevet brugt i århundreder at healerens energi passere gennem healeren, ved hjælp af sine hænder, og ind i klientens krop og dermed også ind i deres energifelt. På den måde kan man fremme helbredet.

Hvordan foregår en healing?

Klienten sidder enten på en stol eller ligger på en briks fuldt påklædt.
 Healeren placerer sine hænder på eller tæt ved klientens krop. Sekhem energien sendes nu videre ind i klienten. Selvom om denne energi er meget høj i vibrationer, vil der samtidig blive skabt jordforbindelse. Det bygger en bro mellem himmel og jord. Oplevelsen er dyb spirituel, inspirerende og healende.

Ved Sekhem healing kommer der en dyb fornemmelse af afslapning og fred i krop og sind.

Når energien sendes rundt i kroppen oplever nogle sensationer som kan være prikkende og varme.
Man kan ikke give Sekhem healing, hvis det ikke er ønsket. Man kan ikke som behandler heale en klient, hvis denne ikke har et ønske om at blive healet. (uanset årsag).