Sekhem Healing – Living Light Energy referencer

Arne
Jeg har igennem længere tid døjet meget med en betændt sene i højre ben. Senen fra hofte til knæ. Fået 12 behandlinger ved fysioterapeut med ultralyd – hjalp et par dage – så var det galt igen. Prøvede så Jammerbugt Kropsterapi og efter bare en Sekhem healing var det meget bedre. Følelsen af læderhud var væk og smerten i benet/senen var væk. Kan igen dyrke løb og fitness. Kan kun anbefale Malenes healing.
Glæder mig til næste behandling

Mia
Inden jeg startede hos Malene for nogle måneder siden, døjede jeg med mange smerter i ryg og nakke. Jeg havde haft så mange spændinger spredt rundt fra ryg til nakke, at jeg døjede med at være svimmel, omtåget og utilpas. Malene fik via massage løsnet mig godt op, jeg blev fri for mine smerter og svimmelhed. Jeg havde igennem tiden, hvor jeg havde været svimmel og omtåget, fået angsten om at besvime. Efterfølgende blev jeg ved med at sige til mig selv, jeg var svimmel, selvom jeg ikke var, og jeg havde stadig angsten – den havde jeg jo gået med så længe oppe i mit hoved. Jeg kom til healing. Lige fra Malene tog fat i mig, kunne jeg mærke energien igennem hele min krop. Det var en helt specielt følelse, og en helt anderledes energi, jeg aldrig havde prøvet at mærke før. Under hele behandlingen kunne jeg mærke jeg var i trygge hænder. Jeg var så behageligt tilpas.
Efter den første healing, er jeg positivt overrasket over, at det kunne hjælpe mig. Jeg har mindre angst for at besvime og har langt mere ro i hele kroppen, da det har stresset mig en del, hele tiden, at skulle bekymre mig om, at jeg skulle risikerer at falde om. Efter nogle dage opdagede jeg, at min angst er helt forsvundet.
Det er klart noget jeg kan anbefale til andre. Malene er meget dygtig.